В Доброполье задержали серийного грабителя

Переглядів: 1718 0 17.02.2017 в 09:00:14 Новини поліції
В Доброполье задержали серийного грабителя

Правоохоронці затримали 30-річного раніше судимого жителя Добропільського району, який близько 10 разів проникав через незачинене вікно до будинку свого сусіда, аби викрасти з його дому всю побутову техніку та інші речі. Поживою крадія стали телевізор, комод, пилосос, ковдри, мікрохвильова піч, люстри, вентилятор та ще купа речей. Наразі чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

 

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась жителька Добропільського району, яка повідомила, що будинок її зятя обікрали. Правоохоронці виїхавши за вказано адресою з’ясували, що близько трьох місяців в домі вже ніхто не проживав, а жінка лише наглядала за будинком, тому навідувалась не часто. Під час досудового слідства було встановлено, що з оселі винесли майже всю побутову техніку та багато інших речей.

 

Вжитими заходами працівників карного розшуку Добропільського відділення поліції було встановлено, що низку крадіжок вчинив раніше судимий 30-річний місцевий житель - сусід потерпілого.

Правопорушник вже встиг побувати на лаві підсудних. Кілька років він відбував покарання за вчинення крадіжки. Та, на жаль, чоловік так і не переконався, що за кожен протиправний вчинок Законом передбачена відповідальність і, як правило, за скоєний злочин доводиться розплачуватись власною волею.

На цей раз правопорушник скоїв близько 10 крадіжок з помешкання свого сусіда. Зловмисник знав, що господар будинку поїхав на кілька місяців і в оселі нікого не має. Чоловік заліз у будинок через вікно та виніс майже всі речі, які потрапили йому під руку.

Все викрадене майно крадій зберігав у своєму домі, а далі збирався знайти покупців та вдало його продати. Злочинець не розрахував, що правоохоронці так швидко з’ясують хто саме причетний до скоєння цих крадіжок, тому і здивувався, коли саме до нього завітали співробітники поліції з обшуком. У скоєному крадій зізнався майже одразу та пояснив, що продажем «легкої наживи» хотів заробити собі на життя.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх