В Доброполье задержали насильника

Переглядів: 2315 0 19.04.2017 в 14:00:52 Новини поліції
В Доброполье задержали насильника

Зловмисником виявився 31-річний мешканець Харцизька, який вже відбував покарання за зґвалтування. Але чоловік, вочевидь, не збирався міняти свої «звички» і намагався насильно задовольнити свою пристрасть з малознайомою жінкою, пише сайт Покровського ВП.

17 квітня до чергової частини в Добропіллі надійшов дзвінок від місцевої мешканки, яка повідомила, що в її квартирі чоловік намагається зґвалтувати її подругу.

На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група, яка і затримала підозрюваного.

Під час з’ясування обставин, правоохоронці встановили що в квартирі мешкає 21-річна жінка разом із малолітньою дитиною. Допомагає доглядати за малюком її знайома – 24-річна мешканка Білозерська. Вчора до хазяйки завітав її 31-річний кум, який мешкає в Харцизьку.

Жінки із чоловіком спілкувались на кухні. Гість почав приділяти особливу увагу подрузі власниці квартири та попросив свою куму «залишити їх на одинці». Жінка послухалася і вийшла в зальну кімнату, де спала дитина. Аж раптом вона почула дивні звуки та заклик своєї подруги про допомогу. Підійшовши до дверей кухні, власниця квартири побачила, що її кум б’є подругу по обличчю та намагається за допомогою фізичної сили задовольнити свою статеву пристрасть. Налякана жінка одразу ж викликала поліцію.

Правопорушник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує покарання — позбавлення волі на строк до семи років.

Досудове розслідування триває.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх