Добропольские полицейские разоблачили двух правонарушительниц, которые торговали самогоном

Переглядів: 1578 0 15.02.2017 в 12:00:50 Новини поліції
Добропольские полицейские разоблачили двух правонарушительниц, которые торговали самогоном

Сорок літрів «браги», близько 2 літрів самогону та 2 самогонні апарати виявили та вилучили добропільські правоохоронці у двох пенсіонерок під час проведення профілактичного відпрацювання. Співробітники поліції склали відносно обох жінок адміністративні протоколи та попередили їх про більш суворішу відповідальність, якщо вони не припинять займатися забороненим видом діяльності.

На території Добропілля та Добропільського району правоохоронці щодня виявляють громадян, які виготовляють або продають самогон всім бажаючим.

Так, у місті Білицьке, 78-річна жінка у квартирі багатоповерхівки виготовляла і зберігала самогон. При огляді її житла, дільничні офіцери поліції виявили апарат для самогоноваріння та 15 літрів браги. Літня жінка пояснила, що саморобний алкогольний напій вона виготовляла для власних потреб.

Відповідно до норм чинного законодавства, «брагу» правоохоронці вилили, а на пенсіонерку склали адміністративний протокол за статтею 176 «Виготовлення, зберігання самогону або апаратів для його виробництва» КУпАП.

Ще одна 73-річна жителька Добропільського району в своєму домогосподарстві розгорнула незаконний бізнес - виготовляла сумнівний алкоголь та продавала усім охочим. Правоохоронці вилучили у порушниці самогонний апарат та утилізували на місці 25 літрів спиртовмісної закваски.

За словами пенсіонерки, самогон вона виготовляла для власних потреб. Жінка розповіла, що в її онука скоро день народження, ось вона і вирішила вигнати алкогольний напій для святкування. Наразі пенсіонерку буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону або апаратів для його виробництва». Санкція статі передбачає накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці попередили обох бабусь про більш суворішу відповідальність, якщо ті не припинять займатися забороненим видом діяльності.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх