В Доброполье возрождаются футбольные традиции

Переглядів: 1372 0 08.03.2017 в 08:00:38 Новини спорту
В Доброполье возрождаются футбольные традиции

Минулі вихідні були дуже насиченими спортивними подіями на Добропільщині : особиста Першість ДЮСШ зі спортивної гімнастики, чергові тури змагань з волейболу та баскетболу.

Багато уваги привернув до себе турнір з футзалу серед ветеранів старше 35 років, який проходив на базі спорткомплексу м.Білозерське. Слід відмітити, що змагання серед цієї вікової категорії не організовувались майже два десятиліття .

Але, хто ж краще та вражаюче ніж ветерани-прихильники здорового способу життя , особистим прикладом, продемонструють підростаючому поколінню любов до спорту та прекрасну фізичну форму!

Такий спортивний азарт та завзятість чоловіків Добропілля, Білозерська та Новодонецька не залишили байдужим нікого з уболівальників. А після того як заступник Добропільського міського голови Олексій Галицький , гравець новодонецької команди, використавши технічні футбольні напрацювання , тричі влучно вразив ворота суперників, мадуть і самий пасивний мешканець добропільщини , задумається про необхідність займатися спортом.

Команда-переможниця Добропілля стала володарем перехідного Кубу за перше місце, а новодонецькі ветерани- за друге місце, отримали спеціальні призи.

За ініціативи учасників , організаторів та вболівальників змагань прийнято рішення проводити такі потрібні та цікаві турніри традиційно.


В Доброполье возрождаются футбольные традиции


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх