В Доброполье внедряется система электронных закупок товаров ProZorro

Переглядів: 1387 0 11.10.2015 в 14:02:29 Новини податкової інспекції
В Доброполье внедряется система электронных закупок товаров ProZorro

   З 01.11.2015   в м. Добропіллі усіустанови, які здійснюють закупівлю товарів за державні кошти, почнуть перехід на систему електронних закупівель ProZorro.

   На виконання Розпорядження Кабінету міністрів України  від 20.05.2015 р.  за № 501-р  "Про реалізацію пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів" та розпорядження Донецької обласної військово - цивільної адміністрації від 16.09.2015р. №475  в Донецькій області розпочата реалізація пілотного проекту по впровадженню процедури електронних закупівель товарів, вартість яких не перевищує суми, визначеної законом України "Про здійснення державних закупівель".

   Мета даного пілотного проекту - прозоре таефективне використання державних коштів, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю і розширенню кола постачальників.

   На сьгоднішній день в Україні йде експеримент з впровадженняелектронних торгів. Участь у проекті дозволить забезпечити прозорість цього виду закупівель і заощадити кошти міського бюджету за рахунок збільшення конкуренції. Суть пілотного проекту полягає в тому, що закупівлі в сумі до 200 тис. грн, для яких, за законом, не потрібно проведення тендеру, здійснюватимуться в електронному вигляді.

   Система закупівель виглядає наступним чином: замовник реєструється на сайті електронної торгівельної площадки і розміщує оголошення про закупівлю з її параметрами і технічним завданням. Учасники, які мають намір продати товар, реєструють свої заявки із зазначенням його вартості, при цьому доступу до інших заявоку них не буде. Замовник вивчає всі заявки і вибирає переможця, який запропонував найменшу ціну. Після цього всі заявки потрапляють упублічний доступ, і кожен бажаючий може їх порівняти.

   Источник: http://radadobropillya.org.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх