В Доброполье ведется работа по повышению инвестиционной привлекательности города

Переглядів: 1359 0 24.10.2013 в 22:39:44 Новини району
В Доброполье ведется работа по повышению инвестиционной привлекательности города
   У вересні 2012 року Верховною Радою України був прийнятий Закон України № 5211-VI «Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць», який надає додаткових стимулів для активізації інвестиційної діяльності. Закон набув чинності 1 січня 2013 року. У зв’язку з цим відділом економіки Добропільської міської ради було організовано зустріч з підприємцями міста з метою їх інформування про можливості реалізації інвестиційних проектів та додаткові стимули для розвитку інвестиційної діяльності, які надав Закон.
загрузка...
   Відкрив захід перший заступник міського голови Ігор КУРДЯ: «Розвиток інвестиційної привабливості України та кожного з її регіонів є складовою політики національних інтересів, яку провадить Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ». Також від зауважив, що лідерство у сфері підприємницької діяльності є запорукою зростання конкурентоспроможності економіки міста. Ігор Іванович розповів присутнім про роботу органів місцевої влади у напрямку підвищення інвестиційної привабливості Добропілля та запросив підприємців до співпраці. Яскравим прикладом такого партнерства є реалізація проектів в рамках Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК та міста Добропілля на 2013-2015 роки.

   Спеціалісти відділу економіки надали роз’яснення щодо діючого законодавства, а також поінформували, що у разі виявлення зацікавленості, підприємці мають можливість зареєструвати свої інвестиційні проекти (пропозиції) у Державному реєстрі інвестиційних проектів та проектних (інвестиційних) пропозицій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.2012 № 650.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх