В Доброполье сотрудники полиции прекратили деятельность очередного наркопритона

Переглядів: 1453 0 16.10.2018 в 13:00:10 Новини поліції
В Доброполье сотрудники полиции прекратили деятельность очередного наркопритона

Добропільськими правоохоронцями припинено роботу чергового наркопритону, організованого місцевою мешканкою у власній квартирі. Наркотичні речовини вилучено та направлено на експертизу, а відносно організаторки «закладу» відкрито кримінальне провадження.
Співробітники Добропільського відділення поліції отримали оперативну інформацію про те, що в квартиру багатоповерхівки до однієї з місцевих мешканок навідуються невідомі особи, які виготовляють і вживають наркотики.
Отримавши дозвіл на проведення обшуку з метою перевірки даної інформації, правоохоронці відразу ж взялися за справу і завітали до зазначеної квартири. В оселі, окрім 41-річної хазяйки, співробітники поліції застали ще чотирьох гостей. Всі четверо перебували у стані наркотичного сп’яніння і не заперечували, що щойно прийняли наркотичні речовини. В результаті обшуку правоохоронці вилучили спеціальний посуд для виготовлення наркотичних речовин, використані шприці та шприц наповнений рідиною, схожою на наркотичну речовину опій ацетильований.
Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів» Кримінального кодексу України.
Після проведення експертизи, правопорушницю буде притягнуто до кримінальної відповідальності вже за ч.1 ст.317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення для цих цілей» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх