В Доброполье состоялся IV Международный турнир по боксу + ФОТО

Переглядів: 2050 0 31.10.2013 в 16:19:35 Новини спорту
В Доброполье состоялся IV Международный турнир по боксу + ФОТО

   В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА в напрямку залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя в м. Добропілля відбувся IV Міжнародний турнір з боксу, присвячений пам’яті  Героя Соціалістичної праці, першого керуючого трестом «Добропіллявугілля», Почесного громадянина Добропілля  Арутюнова Сергія Гевондовича.
   Урочисте відкриття турніру відбулось 24 жовтня в Палаці культури шахти ,,Добропільська”.
 
,,З метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом Добропільською міською радою постійно проводяться заходи, що спрямовані на виконання завдань та доручень Президента України „Діти - майбутнє України”. Проведення IV Міжнародного турніру з боксу – яскравий тому приклад,” - підкреслив Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА, звертаючись до учасників та гостей заходу. 

Міським головою були вручені грамоти та нагороди за плідну співпрацю та особистий вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури і спорту міста Добропілля Валентину КРІЧФАЛУШІ, Віталію ТОКАРЕНКУ, Валерію ГОНЧАРУКУ, Анатолію ЯРМОЛЬЧУКУ, Олександру РЕДЬКУ, Костянтину ЛИТВИНОВУ, а також ТОВ «Перспектива». А за високий професіоналізм, успіхи вихованців, вагомий особистий внесок у розвиток боксу м. Добропілля тренер I -й категорії Олександр МИРОНЮК був нагороджений Грамотою обласної державної адміністрації.
   Учасникам заходу, а їх в цьогорічному турнірі було близько 140, Віктор Трохимович побажав успіхів у всіх починаннях, спортивного росту і, звичайно, перемоги.

   Змагання з боксу проходили три дні, в них взяли участь не тільки команди з України (Одеси, Луганська, Івано-Франківська, Мелитополя, Макіївки, Донецька, Дніпропетровська, Красноармейська, Селидова, Артемівська, Вугледара, Новогродівки, Краматорська, Білицького, Добропілля), а й з Росії та Дагестану. 27 жовтня було підведено підсумки турніру. Переможцями Добропільської збірної стали Басов Данил, Ляш Максим, Василенко Олександр.


Відділ організаційної роботи управління організаційно-господарського забезпечення діяльності 
Добропільської міської ради

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх