Первый турнир в Доброполье по истории

Переглядів: 1401 0 06.03.2013 в 16:31:03 Суспільство
Первый турнир в Доброполье по истории
   26 лютого 2013р. на базі  НВК: загальноосвітня школа І-ІІІст. - ліцей Добропільської міської ради відбувся перший  міський  турнір з історії (фінальна гра). Методичний кабінет відділу освіти Добропільської міської ради започаткував його проведення у 2012-2013 н.р. з метою подальшого розвитку  здібностей,  інтелекту, творчості, ініціативи обдарованих учнів міста.  

   Про свою участь у турнірі заявили 4 команди від 5 освітніх округів міста Добропілля: «Гладіус» - м. Білозерське, «Гладіатори» -  м. Білицьке, «Ельдорадо» та « Вікторія» - м. Добропілля.

   У виступах учні показали вміння аналізувати та систематизувати джерела, науково та доступно викладати власну позицію з історичних питань, продемонстрували знання фактичного матеріалу, обізнаність в полеміці  вчених з розгляду даних питань.


   За оцінкою фахового журі, з числа досвідчених вчителів міста Добропілля, переможцем І міського турніру стала команда «Гладіус», до складу якої входять учні Білозерських загальноосвітніх навчальних закладів №18, 15, 13 та Новодонецької школи № 16 (Мотрич Дмитро, Бура Михайло, Красова Альона, Крюкова Дар’я, Шестопалова Анастасія). 

   Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в подальших інтелектуальних  змаганнях!

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх