В Доброполье родителям учеников рассказали о важности выбора будущей профессии ребенка

Переглядів: 905 0 24.09.2018 в 14:00:45 Центр зайнятості
В Доброполье родителям учеников рассказали о важности выбора будущей профессии ребенка

14 вересня 2018 року у Добропільському міському центрі зайнятості відбулося чергове засідання клубу «Обираймо майбутнє разом» для батьків та учнівської молоді. Мета заходу – сформувати у батьків відповідальне ставлення до вибору професії їх дитини, актуалізації проблем успішного вибору професії, навчити усвідомлювати відмінності між бажаннями (Я-Хочу) й можливостями людини (Я-Можу) та врахування вимог соціального середовища (Я-Треба).

На засідання були запрошені клієнти та фахівці центру зайнятості, які мають дітей старшого шкільного віку, для обговорення проблемних питань, виникаючих під час вибору підлітком майбутньої професії.

Присутні разом з начальником відділу активної підтримки безробітних Ткаченко Наталією та провідним фахівцем з профорієнтації Іваненко Дар’єю дізналися як правильно обирати професію, про проблеми професійного самовизначення в умовах реальної ситуації на ринку праці в нашому регіоні та в Україні в цілому , які в основному існують помилки при професійному самовизначенні. Крім цього, були ознайомлені про можливості професійної орієнтації за допомогою автоматизованого робочого місця «Профконсультант»; на оновленому сайті Державної служби зайнятості; у мобільному додатку для системи Android «Центр профорієнтації», який має прикладне значення та надає змогу отримати інформацію про світ професій, пройти тестування, скористатися інформацією про навчальні заклади та онлайн-освіту тощо.

Тож якщо у Вас є випускник і не тільки, завітайте до Добропільського міського центру зайнятості на засідання клубу «Обираємо майбутнє разом» і ми разом допоможемо Вашій дитині зробити свідомий вибір!


В Доброполье родителям учеников рассказали о важности выбора будущей профессии ребенка


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх