В Доброполье решался вопрос об установлении ставок налога на землю

Переглядів: 1533 0 05.03.2015 в 12:58:37 Новини району
В Доброполье решался вопрос об установлении ставок налога на землю

3 березня відбулася нарада з сільськими, селищним головами, землевпорядниками сільських, селищної рад, керівниками організацій, установ району. Нараду провів голова районної ради Микола Гапич. Участь в нараді прийняли депутати районної ради, керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств.

До відома присутніх інформацію про порядок встановлення ставок податку на землю довели заступник начальника управління Держземагенства у Добропільському районі С. Зоц та І заступник начальника Добропільської ОДПІ І. Якунін.

В ході обговорення даного питання депутати районної ради, керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств, сільські голови наголосили на необхідності застосування диференційного  підходу під час розрахунків земельного податку. На даний час особи, які обробляють землю самостійно, не беруть участі у формуванні місцевих бюджетів через те, що не сплачують податок на землю. Робота з такою категорією землевласників знаходиться на постійному контролі в райдержадміністрації та Добропільській ОДПІ.

Про стан вивезення твердих побутових відходів на територіях сільських, селищної рад проінформували головний архітектор, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О. Міргородський та директор КП «Агрокомсервіс» Г. Зарічанська.

За минулий рік кількість населених пунктів, які користуються даною послугою, виросло на 82 %.

Рівень оплати за послугу в 2014 році складає 79 % (самий низький – по Криворізькій сільській раді – 75,4%, самий високий – по Шилівській сільській раді – 97,1%). Заборгованість за 2014 рік  населення перед підприємством складає 59,6 %.

За січень 2015 року рівень оплати за надані послуги складає 58 %.

Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх