В Доброполье полицейские оперативно задержали преступника, который обокрал своего приятеля

Переглядів: 1509 0 06.04.2016 в 06:22:24 Новини поліції
В Доброполье полицейские оперативно задержали преступника, который обокрал своего приятеля

49-річний місцевий житель запросив у гості свого знайомого. Весь вечір  приятелі розпивали спиртні напої і вели задушевні розмови, а коли господар квартири короткочасно відлучився, гість викрав його планшет та втік. Правоохоронці оперативно затримали злочинця, коли той саме намагався збути крадене. Тепер чоловік найближчі три роки може провести за ґратами.

У Добропільське відділення поліції звернувся 49-річний місцевий житель з заявою про те, що з його квартири було викрадено планшет. Чоловік розповів, що до нього приходив у гості його знайомий, з яким вони разом вживали алкоголь, а коли гість пішов він виявив, що у нього пропав планшет.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення перевірки правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Зловмисник протягом кількох годин був затриманий співробітниками превентивної служби при спробі збуту краденого. Викрадене майно вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

 

 

Добропільське відділення поліції

Красноармійського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх