В Доброполье переселенцы хотят быть избирателями

Переглядів: 1376 0 10.07.2017 в 14:00:33 Новини переселенців
В Доброполье переселенцы хотят быть избирателями

Згідно Закону України «Про Державний реєстр виборців» орган ведення Державного реєстру виборців Добропільської міської ради обробляє персональні дані виборців, адреси яких належать до території м. Добропілля, м. Білозерське, м. Білицьке, смт Новодонецьке, смт Водянське та с-ще Бокове.

Органам ведення Державного реєстру виборців надана можливість обробляти ідентифікаційні дані та надавати  інформацію про включення/невключення до Реєстру громадянам України, зареєстрованим на території Автономної Республіки Крим, м. Севастополь, окремих територій Донецької та Луганської областей, де не функціонують органи Державного реєстру виборців.

Для того, щоб отримати довідку щодо змісту своїх персональних даних, внутрішньо-переміщені особи звертаються особисто з письмовою заявою та пред’являють паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.

До відділу ведення Державного реєстру виборців Добропільської міської ради вже звернулося близько 150-ти  виборців з тимчасово окупованих територій з метою забезпечення реалізації своїх прав.

 


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх