В Доброполье началась реализация проекта по раздельному сбору мусора

Переглядів: 1407 0 02.09.2018 в 13:00:37 Центр муніципального розвитку
В Доброполье началась реализация проекта по раздельному сбору мусора

У Добропіллі почалася реалізація проекту з роздільного збору сміття «Екомісто=екодім!» ініціативної групи під керівництвом Ольги Снісаренко на конкурсі з дофінансування переможців програми «Громада своїми руками», що реалізується за підтримки ДТЕК. Зараз він претендує на отримання додаткового фінансування.
Ініціативна група назвала 5 причин, чому саме цей проект повинен отримати додаткове фінансування:
1. Місія проекту допомогти мешканцям міста Добропілля навчитися (дорослим, школярам, дітлахам) сортувати сміття вдома, підготувати розділене сміття для подальшої переробки (скло, пластик, метал, папір), тому що із сортування сміття починається екологічна усвідомленість людини. 
2. Своїм проектом «Екомісто=екодім!» ми допомагаємо вирішити завдання: «Як врятувати планету від сміття» 
3. Наш проект «Екомісто=екодім!» має соціальний напрямок, вирішуючи завдання: «Україна без сміття», що є актуальним, як для нашого шахтарського міста, так й для країни в цілому.
4. Мешканці деяких країни Європи сортують сміття вже понад 60 років (Австрія), а ми – мешканці Добропілля виходимо на старт у 2018 році. Адже, краще пізно, чим ніколи! 
5. За підсумками реалізації нашого проекту буде зменшено забруднення улюблених куточків міста, підвищиться відповідальність кожного мешканця міста за збереження


В Доброполье началась реализация проекта по раздельному сбору мусора


Джерело: Развитие Доброполья


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх