В Доброполье был проведен пленум организации ветеранов + ФОТО

Переглядів: 1336 0 27.02.2015 в 19:09:46 Новини місцевої влади
В Доброполье был проведен пленум организации ветеранов + ФОТО

   Відповідно до Статуту Організації ветеранів України, плану роботи районної ради організації ветеранів, сьогодні, 27 лютого відбувся черговий пленум організації ветеранів Добропільського району.

   На пленумі розглядалося питання «Про підсумки роботи районної організації ветеранів по святкуванню 70-річчя визволення Донбасу, України від німецько-фашистських загарбників та подальшу підготовку до святкування 70-річчя Великої Перемоги». 

 

   Перед початком роботи пленуму голова райдержадміністрації О. Кравчук і голова районної ради М. Гапич привітали з ювілейним днем народження голову районної організації ветеранів Л. Пакіну.

   З доповіддю виступила голова районної організації ветеранів Л.Г. Пакіна. Вона відзначила, що вся робота районної організації протягом 3 років була направлена на гідне відзначення ювілейних дат. Були проведені ремонтні роботи по благоустрою та реконструкції пам’ятників загиблим воїнам, з ювілейними днями народжень вітали ветеранів війни і праці, проводилася велика робота з патріотичного виховання молодого покоління, волонтерська робота.

   Однією з найбільших проблем на сьогодні – залишається медичне обслуговування та санітарно-курортне лікування ветеранів війни.

   Обговорюючи доповідь,    виступаючі наголошували, що сьогодні необхідно всю роботу спрямувати на соціальний захист всіх категорій ветеранів, в першу чергу учасників війни, учасників бойових дій та активізацію роботи з підготовки відзначення 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

   У доповіді та виступах також йшлося про виконання указів Президента України, про співпрацю ветеранських організацій всіх рівнів з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

   У пленумі взяли участь та виступили голова райдержадміністрації Олег Кравчук та голова районної ради Микола Гапич. Зокрема вони наголосили, що районна державна адміністрація та районна рада всіляко сприяють роботі ветеранських організацій, прагнуть виконати звернення та врахувати пропозицій ветеранів. Керівники району запевнили ветеранський актив району, що органи влади докладатимуть всіх зусиль, щоб відзначення ювілейної дати пройшло на високому рівні, чого заслуговують ветерани Великої Вітчизняної війни.

   Також у роботі пленуму взяли участь голови сільських, селищної рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

   Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх