В Добропіллі засуджено організаторку так званого «референдуму» в 2014 році

Переглядів: 3404 0 14.02.2022 в 07:30:40 Новини поліції
В Добропіллі засуджено організаторку так званого «референдуму» в 2014 році

В січні поточного року, набрав законної сили обвинувальний вирок Добропільського міськрайонного суду Донецької області, винесений організаторці незаконного «референдуму» в 2014 році. Зловмисницю було засуджено до 5 років позбавлення волі з випробним терміном — 1 рік.

Відомо, що остання вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 110 КК України, тобто умисні дії з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, за попередньою змовою групою осіб».

Так, у травні 2014 року жінка надала добровільну згоду на участь у підготовці та проведенні на території смт Новодонецьке, так званого референдуму щодо самостійності терористичної організації «ДНР». Будучи членом так званої дільничної виборчої комісії, діючи умисно, за попередньою змовою з іншими членами так званої дільничної виборчої комісії, протягом проведення т.зв. референдуму, остання записувала паспортні дані виборців, видавала бюлетені для голосування, збирала підписи за їх отримання, відмічала голосуючого у складеному списку.


Джерело: https://uadays.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх