В Добропіллі стало на 50 музикантів більше

Переглядів: 739 0 04.06.2020 в 09:30:05 Творчість
В Добропіллі стало на 50 музикантів більше

Добіг кінця непростий 2019-2020 навчальний рік. Всім школам довелось відчути особливості дистанційного навчання на собі. Непросто довелося і колективам музичних шкіл міст Добропілля, Білицьке та Білозерське. Понад сімсот учнів перейшли на новий щабель мистецьких вмінь, а 50 з них успішно завершили курс навчання.

П`ятнадцять юних музикантів отримають свідоцтво з відзнакою (6 – у МШ №1 м. Добропілля, 8 – у МШ №2 м. Білицьке, 1 – у МШ №3 м. Білозерське). Наше місто стало багатшим на юних баяністів, скрипалів, піаністів, гітаристів, вокалістів, саксофоністів. П’ятеро цьогорічних випускників планують пов’язати своє життя з музикою та вступати до вищих закладів мистецької освіти.  

Скільки прожито за ці роки, скільки зіграно, прослухано, переосмислено. Музика має чудову властивість робити нас кращими, чистішими, духовно багатшими.

Завзяття вам, наші випускники, впевненості в досягненні мети, удачі і щасливої життєвої долі! Залишайтесь же такими щирими і добрими, творчими і щасливими, цілеспрямованими і життєрадісними, якими запам’ятали вас ваші викладачі!


В Добропіллі стало на 50 музикантів більше


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх