В дитячих садках України можуть з'явитись камери відеоспостереження

Переглядів: 646 0 22.09.2021 в 09:00:44 Новини України
В дитячих садках України можуть з'явитись камери відеоспостереження

Наразі звернення до Президента набрало уже 9245 голосів з 25000 необхідних.

На сайті Офісу Президента з’явилась пропозиція встановити у кожному дитячому садку камери відеоспостереження.

Автор петиції пропонує розробити та внести на розгляд Верховної Ради України законопроект щодо внесення змін до чинного законодавства, які встановлюватимуть обов’язок для всіх закладів дошкільної освіти обладнати свою територію системами відеоспостереження.

Зокрема, йдеться про окремі коридори, їдальні, спортивні та ігрові майданчики, навчальні класи та інші приміщення загального користування учнів, окрім вбиралень та роздягалень, з можливістю для батьків та керівництва дошкільного навчального закладу віддалено спостерігати в режимі реального часу за територією навчального закладу.

Такі міри автор вважає доцільними, адже за його словами встановити факт жорсткого поводження з дитиною, виходячи з об’єктивних обставин, майже неможливо, тому винні особи залишаються непокараними та продовжують вчиняти протиправні дії, або ж навпаки, осуджуються невинні особи.

«Під час звернення до уповноважених органів у разі жорстокого поводження з дитиною, в більшості випадків такі органи залишаються безсилими за відсутності відповідних доказів або ж просто не вчиняють жодних дій», - сказано в петиції.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх