В детском садике "Светлячок" прошли новогодние утренники + ФОТО

Переглядів: 1719 0 31.12.2016 в 07:30:15 Освіта
В детском садике

30 грудня в дитячому садку №13 «Світлячок» пройшов новорічний ранок в старшій групі «Крабики». Найулюбленіше свято, як дорослих, так і дітей- звичайно ж, Новий рік. Підготовка почалася задовго до настання свят. Вихователі(Єфименко.В. А., Дугельна Л. А.) з дітьми вчили вірші, проводили бесіди на тему Нового року, новорічних традицій, музичний керівник(Симонова О. К.) розучувала з вихованцями пісні і танці,новорічну казку. 
Діти прийшли на виставу вдягнені в костюми клоунів,ляльок,сніжинок та веселі в передчутті свята. І їх надії виправдалися. З самого початку вистави казкові герої: Баба Яга(Бойченко О. В.),Оленка та Іванко захопили дітей у чарівний світ казки. Діти змогли поринути у святкову атмосферу пригод, взяти участь у цікавих конкурсах. З появою Діда Мороза(Кшнякіна Н.Н.) почалося справжнє свято з піснями і танцями, хороводами навколо ялинки. Після вистави діти читали вірші Діду Морозу , фотографувалися з персонажами, отримували новорічні подарунки. 
Багато хто любить зиму, тому що це найкрасивіше пора року і тому що взимку таке чудове свято — Новий рік. Все прикрашено, всюди вогники,в будинку посеред кімнати виростає колюче дерево. Збирається вся родина, говорять красиві слова і дарують чудові подарунки. Люди в Новий рік стають добрішими і щасливішими. 
Всіх з наступаючим Новим роком!


В детском садике


В детском садике


В детском садике


В детском садике


В детском садике


В детском садике


В детском садике


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх