В ЦДЮТ г. Доброполья провели день "наоборот" + ФОТО

Переглядів: 1850 0 09.10.2013 в 20:34:47 Суспільство
В ЦДЮТ г. Доброполья провели день

День навпаки

День «навпаки» - так назвали активісти учнівського самоврядування ЦДЮТ, День самоврядування, який пройшов 8 жовтня. Ця подія вже стала традиційною для нашого міста Дитинства (таку назву має осередок учнівського самоврядування ЦДЮТ). Старостат  та лідери-активісти заздалегідь готувалися до дублювання ролей педагогів. За ініціативою дітей, зі складу Ради міста Дитинства, було назначено адміністрацію: директора ЦДЮТ, його заступника, методистів, завідуючого  масовим  відділом та культорганізатора.

Старости творчих об’єднань підготували та провели гурткові заняття та виховні заходи. Адміністрація самостійно склала розклад занять на цей день, розподілили обов’язки між методистами, хто де відвідає заняття та проаналізує їх. Для цього діти самостійно розробили картку аналізу, який під силу для їхнього досвіду. А дівчатка-дублери масового відділу зібрали дітлахів в дискозал на ігрову програму «В місті Дитинства мрії збуваються». Цей захід став драйвовою емоційною крапкою "Дня навпаки".

Дублери-інформатори – зібрали матеріал та випустили Прес-реліз, щоб всі бажаючі змогли ще раз впізнати себе на фото, дізнатися враження тих, хто прийняв участь у соцопитуванні щодо вражень та доцільності цього дійства.

         Мешканцям міста Дитинства ця подія сподобалася, вони хочуть і надалі зберегти започатковану традицію.

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com

Методист ЦДЮТ

Верещагіна В.В.


загрузка...

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх