В ЦДЮТ г.Доброполья прошла игра-испытание для активистов «Марафон самых-самых» + ФОТО

Переглядів: 1695 0 29.11.2015 в 08:55:32 Творчість
В ЦДЮТ г.Доброполья прошла игра-испытание для активистов «Марафон самых-самых» + ФОТО

25 листопада Добропільська міська дитячо-юнацька організація «Мрія» вісімнадцятий раз, традиційно зібрала усі осередки учнівського самоврядування навчальних закладів на гру-випробування для активістів «Марафон самих-самих». Кожного року змінюється програма «Марафону», але вона завжди актуальна та відповідає запитам юного покоління, яке гартується як особистість. Цього разу усі випробування дали змогу учасникам  продемонструвати якості справжніх патріотів, сповнених відданості надбанням національної культурної спадщини у мистецтві українців.

 

Перший тур випробувань мав назву «Вернісаж театральних стемів». У ньому кожна команда презентувала  обґрунтованість вибору драматичного твору українського автора, який буде представлений у ході міського проекту-фестивалю аматорських театральних самодіяльних студій «Театральна весна Добропіщини». За положенням про фестиваль кожна інсценізація має нести виховний вплив на формування морального національно-патрітичного духу учнівської молоді. Вразила різноманітність, змістовність та видовищність аматорів театралізації.

 

 

 

Другий тур – це творча робота у підрозділах «Корпорації креативного самоврядування» добропільських «марафонівців», а саме: у центрі соціологічних досліджень «Сучасний марофонівець це…», у конкурсі-дефіле стилізованих в українській національній манері шкільних зачісок «Впізнати легко україночку», у танцювальних флеш-батлах «Драйв по-українські».

 

Активісти учнівського самоврядування Добропільської міської дитячо-юнацької організації «Мрія» довели, що  національний патріотизм у дусі  кожного учасника це не данина вимогам сучасної освіти, а  власна потреба жити  так щоденно, крок за кроком вірити у майбутнє, що розквітне ваговитими результатами для нащадків. Той енергетичний потік від задоволення  дійством, який сяяв в очах дітей, був непідкупним, а це значить, що система виховної роботи у нашому місті дієва

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх