В ЦДЮТ г. Доброполье прошел День открытых дверей + ФОТО

Переглядів: 2084 0 01.12.2014 в 17:56:55 Творчість
В ЦДЮТ г. Доброполье прошел День открытых дверей + ФОТО

   29 листопада 2014 року у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День відкритих дверей. Понад 400 батьків відвідали гуртки своїх дітей та стали учасниками майстер-класів «Емпатія позитиву»  з елементами арт-терапії.  

   В рамках «Дня відкритих дверей» була представлена виставка сімейних робіт родин Кальніних, Потоцьких та  Недашковських, які займаються в народній студії образотворчого мистецтва «Фантазія» (керівник Кімеріна А.М.). Керівники гуртків підготували цікавий фото вернісаж стоп-кадрів з життя батьків у творчих об’єднаннях. 

   Ця зустріч завершилася неймовірним святом батьківської творчості «Острів сімейних скарбів». Всі батьки мали можливість продемонструвати свої таланти з вокального, хореографічного, музичного та театрального мистецтва, в чому їх допомогли  керівники гуртків, які теж прийняли активну участь в створенні теплого сімейного свята. 

   Вкотре усі присутні переконалися, що у Центрі дитячої та юнацької творчості  панує дружня атмосфера  між педагогами, вихованцями та їх батьками. 

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх