Ужас в Доброполье: жена ударила мужа ножом в живот

Переглядів: 2766 0 30.07.2016 в 11:36:11 Новини поліції
Ужас в Доброполье: жена ударила мужа ножом в живот

В одному із будинків міста Добропілля 29-річна місцева жителька та її 33-річний чоловік посварилися під час п’янки. Сімейний конфлікт скінчився ножовим пораненням. Жінка вдарила свого чоловіка ножем у живіт. На даний час чоловік знаходиться у реанімації, а дружині загрожує до 8 років позбавлення волі.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що вони доправили 33-річного місцевого жителя у лікарню. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та мав ножове поранення живота.

Слідчо-оперативна група одразу прибула на місце події. Поліція швидко встановила обставини трагедії. Виявилось, що в цей день чоловік разом зі своєю дружиною відпочивав у своїх сусідів. Там вони добряче випили, а коли повернулися до себе додому між ними спалахнув скандал. 29-річна розлючена жінка у стані алкогольного сп’яніння схватила звичайний кухонний ніж та вдарила свого чоловіка у живіт, чім спричинила йому тяжкі тілесні ушкодження. Усвідомивши що натворила хазяйка визвала швидку.

Потерпілого було прооперовано та переведено до реанімації.

Під час спілкування з поліцейськими жінка спочатку заперечувала причетність до скоєння злочину, але потім визнала свою провину.

Кухонний ніж вилучено та направлено на експертизу.

Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно підозрюваної.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх