Управління статистики інформує

Переглядів: 1162 0 03.02.2012 в 16:04:29 Новини місцевої влади
Управління статистики інформує
   На  виконання розпорядження Кабінету Міністрів України  від 09.04.2008 № 581-р «Про проведення у 2012 році Всеукраїнського перепису населення» (у редакції розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.04.2010 № 1565-р), наказу Держкомстату від 16.08.2010 №329 «Про  підготовку до проведення у 2012 році Всеукраїнського перепису населення» та згідно з Календарним планом на 2011 рік з підготовки до перепису населення управління статистики у місті Добропіллі повідомляє наступне.

   Основними заходами у 2011 році в процесі підготовки до перепису населення була організація на місцевому рівні робіт зі складання квартальних списків будинків та списків сільських населених пунктів.


   Складання списків сільських населених пунктів було доручено секретарям (селищної) сільських рад, які відповідають за ведення погосподарського обліку у відповідних радах. На підставі даних форм погосподарського обліку секретарями (селищної) сільських рад були складені та надані списки сільських населених пунктів до управління статистики своєчасно та якісно заповнені.

   Під час проведення організаційної роботи по складанню квартальних списків будинків та списків сільских населених пунктів реєстратори та секретарі (селищної) сільських рад зіткнулися з такими проблемами, як відсутність номерних покажчиків на будинках,  наявність зруйнованого житла.

   За результатами складання квартальних списків будинків та списків сільських населених пунктів по Добропільській райдержадміністрації установлено загальну кількість будинків та населення.

   Для сприяння забезпеченню координації дій органів місцевого самоврядування, підприємтв, установ та організацій, пов’язаних з підготовкою та проведенням Всеукраїнського перепису населення, на території району утворена районна комісія  та затверджено положення про неї. Аналогічні комісії утворені в селищній та сільських радах.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх