Украинские боксеры успешно выступили на крупных соревнованиях

Переглядів: 1416 0 08.03.2017 в 11:00:14 Новини спорту
Украинские боксеры успешно выступили на крупных соревнованиях

НОВИНИ БОКСУ

З 02 по 06 березня 2017 року у місті Бровари відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків 2001-2002 рр.н. У змаганнях прийняло участь понад 80 боксерів з п'яти областей України: Донецької, Закарпатської, Херсонської, Житомирської та Київської.
Донецьку область представляли 9 спортсменів, шість з них вихованці ДЮСШ відділу освіти Добропільської міської ради. За результатами проведених боїв призерами стали: Ілля Курасов ( 52кг), Євген Ткаченко (57кг,) Владислав Дорохов (56кг), а Ілля Богославський (60кг) отримав бронзову медаль (тренер-викладач Андрій Бичков).

Паралельно у місті Чугуєві (Харківська обл..) вихованці тренера Олександра Миронюка приймали участь у 7-му турнірі з боксу «Олімпійські надії». Золоту медаль виборов Максим Ляш (60 кг.), а Олександр Біліменко (75 кг.) та Максим Горюшко (65 кг.) стали срібними призерами.

Вітаємо тренерів та їх вихованців! Бажаємо тільки успішних виходів на ринг і регулярних підйомів на п'єдестал! Нехай спортивний дух ваш зміцнюється, і на шляху не буде непереборних перешкод!


Украинские боксеры успешно выступили на крупных соревнованиях


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх