Боксеры из Доброполья завоевали серебро и бронзу на всеукраинском турнире

Переглядів: 1873 0 10.04.2015 в 19:49:35 Новини спорту
Боксеры из Доброполья завоевали серебро и бронзу на всеукраинском турнире

Добропільські боксери вибороли срібло та бронзу на всеукраїнському турнірі 

   З метою формування збірної команди України 4-7 квітня 2015 року Федерація боксу України проводила у м. Василькові  Всеукраїнський  турнір з боксу серед юнаків 2001-2002 р.н., присвячений пам’яті Майстра спорту СРСР міжнародного класу Олега Ліфанова.

   У змаганнях приймали участь сильніші спортсмени України 2001-2002 р.н.

   Місто Добропілля представляли 5 спортсменів:вихованці ДЮСШ відділу освіти Добропільської міської ради (тренер Бичков О.А.) та вихованці СДЮШОР Донецької області ( Білозерське відділення, тренер Шупіченко І.Г.).

   Ткаченко Євген , у дуже напруженій боротьбі, (вагова категорія – 52 кг.) виборов срібло, поступившись у фіналі боксеру з міста Краматорська.

    Сходинкою нижче опинився білозерчанин Муравьов Владислав (вагова категорія – 52 кг.) , отримавши бронзову нагороду.

   Враховуючи отримані результати та перспективність спортсменів, відділом з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради прийнято рішення про фінансове заохочення  Ткаченко Євгена та Муравьова Владислава  за рахунок коштів місцевого бюджету.

   Боксер - це цілісна, самодостатня особистість з сильних рис характеру і вольових якостей і тому бажаємо нашим спортсменам подальшого успіху, підвищення спортивної майстерності та яскравих перемог!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх