У жителя Доброполья правоохранители изъяли патроны к автомату Калашникова

Переглядів: 1215 0 30.05.2017 в 13:00:19 Новини поліції
У жителя Доброполья правоохранители изъяли патроны к автомату Калашникова

Правопорушник повідомив що знайшов боєприпаси на смітнику, однак до поліції вирішив не йти, а небезпечну знахідку залишив собі «на всяк випадок». Тепер чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Добропільські правоохоронці продовжують проводити заходи щодо запобігання розповсюдженню зброї та боєприпасів, головною метою яких є недопущення їх проникнення із зони АТО в мирні населені пункти України, а також забезпечення безпеки громадян. Щодня співробітники поліції несуть службу на автошляхах, залізничних та автовокзалах, вулицях міст та сіл, службах експрес-доставки вантажів, блокпостах, і майже щодня виявляють і вилучають «небезпечні знахідки» у громадян.

Так, під час патрулювання вулиць міста співробітники Добропільського відділення поліції зупинили для перевірки документів 41-річного чоловіка. В ході огляду його речей, поліцейські виявили та вилучили 26 набоїв до автомату Калашникова калібру 5,45 мм.

Правопорушник пояснив, що небезпечні предмети він знайшов на околиці міста, коли збирав металобрухт. Але в поліцію не здав, а вирішив залишити собі «на всяк випадок».

У відношенні чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх