У Добропільській ТГ починаються публічні консультації щодо питання міського парку в громаді

Переглядів: 1105 0 01.12.2021 в 08:30:48 Новини місцевої влади
У Добропільській ТГ починаються публічні консультації щодо питання міського парку в громаді

У Добропільській ТГ міська влада спільно з Всеукраїнською ініціативою "Активна Громада" запускає Публічні консультації щодо питання міського парку в громаді.
Міський парк – популярне місце відпочинку жителів нашого міста. Всаджений восени 1963 року, у кінці 80-х років містив встановлені дитячі атракціони, спроектовані і побудовані літній кінотеатр і паркові скульптури. Тут працювали міський пляж, кафе, майданчик для танців, літній кінотеатр, атракціони, тощо. Нажаль, все це майно прийшло в занепад.
З осені 2015 року міська влада проводить капітальні роботи з перебудови тієї частини міського парку, що перебуває в комунальній власності міста, а це ¼ парку, інша частина - близько 22 га, знаходиться у власності Криворізької ТГ.
Утримання парку потребує значних постійних витрат. Варто зазначити, що впорядкуванням та обслуговуванням території парку весь час займалося лише місто. Зокрема, на його утримання з місцевого бюджету витрачається понад 500 тис. грн щороку. Місцеві жителі, працівники підприємств та бюджетних установ щороку займаються впорядкуванням території. У 2017 році було створено сучасну ігрову зону, яка стала одним з найулюбленіших місць добропільської малечі (балансова вартість зони складає понад 2 000 000 грн).
Відповідно міською владою та «Активною Громадою» ініційовано публічне обговорення щодо майбутнього розвитку парку в Добропільській ТГ.
Запрошуємо мешканців Добропільської ТГ взяти участь в обговоренні. Висловити свою думку можна на платформі «Ваша Думка» за посиланням: https://vdmk.org/1403 або SMS «1403 відповідь» на номер: 093-177-00-35 зазначивши номер того, варіанту, який відповідає вашій думці.


Джерело: Активна Громада Добропільщини


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх