В Доброполье состоялся семинар для внутренне перемещенных лиц

Переглядів: 971 0 08.04.2018 в 10:00:17 Новини переселенців
В Доброполье состоялся семинар для внутренне перемещенных лиц

У приміщенні Добропільського міського центру зайнятості  в рамках проведення  загальнообласних інформаційно-консультаційних заходів щодо сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб відбулися тренінг «Побудова кар’єри та професійного розвитку» та інформаційний семінар для ВПО.

Під час семінару начальник відділу організації працевлаштування населення Марина Крижановська  ознайомила присутніх з новою формою роботи з вразливими на ринку праці групами населення за підходом кейс-менеджмент. 

Завданням новітньої технології є забезпечення підтримки і надання допомоги безробітним, які відносяться до соціально незахищених верств населення, в процесі їх працевлаштування для підвищення конкурентоздатності шляхом: розвитку необхідних навичок пошуку роботи, підготовки резюме, проходження співбесіди, закріплення на робочому місці, сприяння доступу до допоміжних та підтримуючих зайнятість послуг, координації залучених послуг.

По завершенні заходу проведено презентацію послуг центру зайнятості, надано інформацію з питань пошуку роботи, професійного навчання та відкриття власної справи.


Джерело: http://shkvarki.org

Мітки: тренiнг, ВПО


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх