У Добропіллі відбувся онлайн-ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

Переглядів: 871 0 07.12.2020 в 07:30:16 Центр зайнятості
У Добропіллі відбувся онлайн-ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

30 листопада дистанційно у Добропільському міському центрі зайнятості відбувся онлайн-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю. У заході прийняли участь представники наступних підприємств: ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», ТДВ шахта «Білозерська», Філія «Добропільське Енергопідприємство» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», Філія «Добропільське управління по монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного обладнання» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», ФОП Кіш Ігор Григорович, які презентували свої вакансії. Шукачів роботи ознайомили з вимогами до вакансій, умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати та умовами транспортного забезпечення до місця роботи.

Фахівчиня Вікторія Нижник розповіла про новітній інструмент самопрезентації «Портфоліо кар’єрного просування», який є особливо актуальним у період пандемії. За допомогою портфоліо шукачі роботи матимуть змогу дистанційно продемонструвати роботодавцеві усі свої сильні сторони, а отже отримати бажану роботу.

37 шукачів роботи мали змогу безпосередньо поспілкувалися з представниками підприємств, 7 осіб запрошені на співбесіду, а 2 безробітних вже отримали направлення на працевлаштування.

Ярмарок вакансій допомагає шукачам роботи правильно зорієнтуватися на ринку праці. Завдяки таким заходам і спільним зусиллям працівників служби зайнятості та роботодавців, шанси тих, хто хоче реалізувати свій потенціал зростають в рази.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх