В Доброполье состоялось совещание с участием представителей горного управления

Переглядів: 921 0 30.07.2018 в 09:00:51 Новини підприємств
В Доброполье состоялось совещание с участием представителей горного управления

26 липня фахівці відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні управління гірничого нагляду, за участю представників Добропільського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Донецькій області та служб охорони праці вугільних підприємств, провели нараду за темами: «Аналіз виробничого травматизму та професійних захворювань за 1 півріччя 2018 року» та «Проведення медичних оглядів працівників піднаглядових підприємств певних категорій».
На нараді були підведені підсумки виробничого травматизму та професійних захворювань за 1 півріччя 2018 року.

Начальник відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні Юрій Воротиленко особливу увагу приділив підприємствам, на яких на сьогоднішній день є зростання виробничого травматизму. Було заслухано представників служб охорони праці підконтрольних підприємств щодо запланованих заходів з попередження та недопущення виробничого травматизму в майбутньому. 
Було зазначено, що важливим питанням з профілактики професійних захворювань є медичні огляди, тому на нараді обговорили питання проведення періодичних медичних оглядів працівників на підприємствах. Представники служб охорони праці підконтрольних підприємств звітували про пройдені та заплановані періодичні медичні огляди у 2018 році.


В Доброполье состоялось совещание с участием представителей горного управления


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх