У Добропiллi провели профконсультаційний захід для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Переглядів: 699 0 14.03.2021 в 08:30:22 Новини поліції
У Добропiллi провели профконсультаційний захід для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

11 березня в рамках акції «Крок у майбутнє» фахівці Добропільського міського центру зайнятості разом з представниками Центра соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільської міської ради організували та провели профконсультаційний захід для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Захід присвячений вибору освіти і професії.

 Знайомство учасників розпочалося з інтерактивної гри «Радистка», далі діти брали активну участь у інтерактивній грі, під час якої вони визначалися зі сферою подальшої зайнятості.

Після знайомства провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Нижник детально розповіла про послуги, що надає служба зайнятості, ознайомила присутніх з 3D Атласом професій майбутнього та розповіла про новітні тенденції у світі професій та про те, як нові технології змінюють потребу у професіях та навичках. Також детально розповіла про додаток «Центр професійної орієнтації», який дає змогу пройти профорієнтаційне тестування дистанційно. Під час заходу Вікторія провела професійно діагностичне тестування з вихованцями центу, адже вчасно виявлені здібності та навички дозволять правильно обрати фах для здобуття освіти, а згодом отримати бажану професію та стати фахівцем у своїй справі.

Профорієнтація молоді – перший і важливий крок на шляху до успіху підростаючого покоління!

Зазначимо, що це лише перший етап марафону «Весняна Профорієнтація», який проводиться для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, що позбавлені батьківського піклування, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Попереду спільна акції «Крок у майбутнє» з Добропільським центром комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, а саме для молодіжної групи віком від 16 років.


У Добропiллi провели профконсультаційний захід для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх