В Доброполье прошел турнир по футболу среди шахтеров

Переглядів: 1462 0 16.05.2018 в 09:00:32 Новини спорту
В Доброполье прошел турнир по футболу среди шахтеров

12 травня у місті Добропілля на майданчиках зі штучним покриттям біля НВК № 4 був проведений турнір з футболу «Кубок Перемоги» серед підприємств вугільної промисловості. 

У змаганнях взяли участь шість команд шахт: «Білозерська», «Піонер», «Новодонецька», «Добропільська», «Алмазна» та «Білицька».

Вітали учасників турніру з побажаннями чесної спортивної боротьби та видовищного футболу генеральний директор «ДТЕК Добропіллявугілля» Юрій Чередниченко, голова Конфедерації незалежних профспілок Донецької області Дмитро Зелений, начальник відділу з фізичної культури та спорту Добропільської міської ради Віталій Кличов.

Ігри проходили за коловою системою. Всі команди були добре підготовленими. Вболівальники з цікавістю спостерігали за діями футболістів, а інтрига щодо переможця зберігалася до останнього.

У підсумку, перше місце здобула шахта «Білозерська», друге - виборола команда шахти «Алмазна», а бронзові нагороди дісталися гравцям шахти «Новодонецька».

Команда – переможець нагороджена перехідним кубком, грамотою, гравці – медалями. Команди – призери - грамотами, гравці - медалями.

Також було визнано кращих у номінаціях: «Кращий нападник» - Сафонов Микола (ш.«Новодонецька), «Кращий воротар» - Амплєєв Олександр (ш.«Білозерська») та «Кращий суддя» - Грибаускас Володимир, які отримали грамоти та сувенірні статуетки.

Вітаємо!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх