В Доброполье прошла традиционная встреча педагогов + ФОТО

Переглядів: 1512 0 02.09.2017 в 10:00:22 Новини району
В Доброполье прошла традиционная встреча педагогов + ФОТО

Вже доброю традицією стали серпневі зустрічі освітян. Цього року 28 серпня, напередодні нового навчального року, свої двері відкрив Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей для проведення ІІІ міського форуму освітян Добропілля – 2017.

На Форумі були присутні представники з усіх 44 навчальних закладів Великого Добропілля.  Форум проходив за освітніми векторами трендових студій: «Інтегроване навчання», «Освітні проекти», «Дистанційне навчання», «Освітні технології перевернутого навчання», «Компетентністне навчання в початковій школі».

Сьогодні відбуваються докорінні зміни у системі освіти та педагоги міста вже готові до цих змін. Це підтвердили матеріали виставкової експозиції, на якій було представлено більше 200 напрацювань освітян міста. Серед представлених матеріалів відвідувачів виставки зацікавили змістовні надбання вчителів щодо впровадження інтегрованого навчання, методу проектів, перевернутого навчання, steam- освіти, дистанційної освіти.

В рамках Форуму працював Прес-холл, на якому відбулась зустріч спеціалістів відділу освіти з громадськістю, батьківською спільнотою. Під час роботи прес-холу учасники отримали відповіді на запитання стосовно діяльності опорної школи, попередження професійного вигорання педагогів, про участь у пілотному проекті з впровадження нових Державних стандартів початкової школи на базі НВК №4.

Впродовж Форуму були підведені підсумки за кращу розробку сучасних освітніх трендів. Виставка кращих збірок демонструє, що вчителі Добропілля плідно готуються до впровадження концепції Нової української школи та вже зараз переорієнтовуються з інформаційної системи освіти на компетентнісний підхід у навчанні, що дає нам впевненість у завтрашньому дні.

Впродовж дня працювала виставка «Арт-альтанка» з майстер-класами, які стали в нагоді педагогам.


В Доброполье прошла традиционная встреча педагогов + ФОТО


В Доброполье прошла традиционная встреча педагогов + ФОТО


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх