Теперь и жители Доброполья могут оформить паспорт гражданина Украины в форме ID - карты

Переглядів: 2102 0 09.04.2017 в 13:00:16 Новини поліції
Теперь и жители Доброполья могут оформить паспорт гражданина Украины в форме ID - карты

За інформацію ГУ ДМС України в Донецькій області оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон мають змогу жителі Добропілля та Добропільського району.

Територіальний підрозділ ГУ ДМС України в Донецькій області в повному обсязі обладнаний засобами Єдиного державного демографічного реєстру, робочі станції підключені до захищеної телекомунікаційної мережі.
Оформлення документів, що посвідчують особу та громадянство України – паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, надання результатів перевірок за картотечними обліками проводиться з використанням робочих станцій Єдиного державного демографічного реєстру шляхом сканування до відомчої інформаційної системи ДМС України.
Звертаємо увагу на те, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року №302, територіальні підрозділи, в яких працюють програмно-технічні комплекси для оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки, припиняють оформлення паспортів громадянина України у формі книжечки.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх