В селе Криворожье прошел праздник "Любви, семьи и верности"

Переглядів: 1101 0 23.07.2018 в 09:00:57 Заходи культури
В селе Криворожье прошел праздник

15 липня в селі Криворіжжя відбулося чудове, феєричне свято, яке зібрало чимало мешканців в єдине коло – свято «Любові, сім’ї і вірності». Організаторами свята виступили громадська організація «Во благо» (м. Слов’янськ) спільно з Криворізькою церквою, Криворізьким СБК, ТОВ «Рута Плюс».

Зі словами привітання до всіх присутніх звернулася голова Криворізької сільської ради Рита Володимирівна Удовик.

Під час свята діяла велика кількість розваг для приємного відпочинку, а саме майстер-класи (ліпка з солоного тіста, бісероплетіння, розпис керамічних іграшок, виготовлення ляльки-мотанки, малювання, гра на флейті, виготовлення прикрас для волосся, заварювання чаю), різноманітні конкурси для дітей та дорослих, для сімейних пар, ярмарок солодощів. Різні фотозони дали змогу сфотографуватися на згадку про чудове свято.

ТОВ «Рута Плюс» представили торгівлю біологічно-чистих продуктів харчування, шашлик, шурпу та пригощали пловом всіх бажаючих, влаштували катання на конях. Рдзинкою свята було неймовірне фаєр-шоу (м. Краматорськ).

Свято продовжила святкова дискотека біля будинку культури, яка тривала до півночі. Позитивні та приємні враження залишаться у мешканців села на довгий час.


В селе Криворожье прошел праздник


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх