Работники сельского хозяйства Доброполья отметили свой праздник на волейбольном турнире

Переглядів: 1812 1 06.12.2009 в 19:12:45 Суспільство
Работники сельского хозяйства Доброполья отметили свой праздник на волейбольном турнире
Листопад був багатий на пам’ятні дати та свята, серед них - День працівників сільського господарства. Відзначити професійне свято трударі сіл Добропільського району вирішили спортивними змаганнями з волейболу.

Колективи фізкультури з сіл Світле, Добропілля, Октябрське, Золотий колодязь, Ганнівка та Криворіжжя зібралися в спортивній залі спорткомплексу ВП «Шахти «Добро-пільська» ДП «Добропіллявугілля» 28 листопада, аби довести, що є професіоналами не тільки в галузі сільського господарства, а й у спорті. Щедрими побажаннями подальших успіхів у роботі, щастя в родинах вітав своїх гостей Шестаков О.Ф., директор спорткомп-лексу. Давня дружба пов’язує його з трудівниками району, адже жодні районні спортивні змагання не проходять без участі Олександра Федоровича. Цього дня йому віддячували не лише оплесками, а й листом-подякою Добропільської райдержадміністрації.

На слова великої вдячності заслужила ще одна людина, яка не просто опікується проблемами Добропільського району, вона живе турботами, мріями та сподіваннями сво-го краю. Валерій Іванович Каніболоцький, голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Добропільського району - не лише постійний учасник, а й спонсор багатьох спортивних турнірів, дбає про фізичний розвиток мешканців Добропільщини.

Довго тривала боротьба, під час якої учасники змагань демонстрували чудову фі-зичну підготовку, витримку та майстерність. Проте переможець завжди один. Ним стала команда спортсменів с. Октябрське. На другому місці опинились волейболісти с. Світле, на третьому – с.Добропілля. Переможцем в номінації « Кращий захисник» став Калашник Олексій (с. Октябрське), в номінації «Кращий нападник» - Мельник Руслан (с.Добропілля) , «Кращий розігруючий» - Каніболоцький Валерій ( с.Добропілля).

Певно, приємним моментом стало нагородження для переможців, адже окрім поче-сних грамот вони отримали й грошову винагороду , яку надали спонсори змагань - Добропільська районна організація Партії регіонів та Асоціація фермерів та приватних землевласників Добропільського району (Каніболоцький В.І).

Знаменною датою стала ще одна вважлива подія цього дня: колектив фізкультури с. Октябрське на обласній спартакіаді «Найкраще спортивне село Донеччини – 2009», що проходила в Мар’янці, у загальному заліку здобув п’яте місце серед вісімнадцяти команд . Чимало зусиль доклали до цього і учасники команди, і тренер з футболу Шапко О.Л., і ди-ректор районної ДЮСШ «Колос» Юрченко М.П. Багато років свого життя Марія Петрівна не тільки дбає про фізичний розвиток дітей - вихованців районної ДЮСШ «Колос», а й бере активну участь в організації та проведенні районних спортивних змагань, плідно співпрацює з спортсменами - активістами Добропільщини.

Отже, трударі довели всім: і на пшеничному , і на спортивному полях вони – спра-вжні фахівці.



Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Мазепа • 10:27:36, 07.12.2009
спасибо пока не развалились спортзалы
ComForm">
avatar
Наверх