Світлівська сільська рада стала на шлях децентралізації

Переглядів: 1557 1 05.12.2016 в 12:00:27 Новини району
Світлівська сільська рада стала на шлях децентралізації
Сьогодні в Світлівській сільській раді відбулася позачергова сесія, участь в якій взяла начальник відділу організаційно-кадрової роботи районної ради Юлія Бєлова, депутати районної ради Вадим Мартов, Аліна Сметаніна, Тетяна Дорошкевич, Володимир Настич. 
     Місцеві депутати затвердили три питання порядку денного, серед яких: 
зміни та перерозподіл коштів сільського бюджету на 2016 рік, внесення змін до Програми соціального та економічного розвитку Світлівської сільської ради на поточний рік. 
    Бурхливо обговорювали депутати питання про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об'єднання територіальних громад. Було визначено першочергові кроки на шляху до децентралізації, зараз Світлівська громада буде проводити обговорення та анкетування населення, допоможуть провести цю роботу народні обранці. 

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 revaana7 • 14:49:13, 07.12.2016
Готові взяти відповідальність за організацію та підтримку процесу формування галузевої політикипо децентралізації в одному з таких секторів, як
ЦНАПи, соціальний захист, охорона
здоров'я, навколишнє середовище та використання природних ресурсів ? Тоді беріть участь у конкурсі на посаду керівника
напряму Проектного офісу секторальної децентралізації при #МІНРЕГІОН. Заявки приймаються до 17:00 8 грудня! - http://www.minregion.gov.ua/press....zat siy
#вакансія
ComForm">
avatar
Наверх