Стало відомо, коли шахтарi ДП Добропіллявугілля-видобуток отримають залишок заробітної плати за лютий

Переглядів: 2282 0 20.03.2021 в 07:30:25 Новини підприємств
Стало відомо, коли шахтарi ДП Добропіллявугілля-видобуток отримають залишок заробітної плати за лютий

19 березня генеральний директор державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток» Олександр Іванович Коваль на щоденній ранковій нараді довів інформацію про результати переговорів з керівництвом ПАТ «Центренерго» і позначив тверду впевненість в подальшому стабільному співробітництві.

Генеральним директором були дані вказівки щодо прискорення документообігу по відвантаженому вугіллю на «Центренерго», по спільним випробуванням і забезпеченню оперативного обміну інформацією між підприємствами, визначені конкретні фахівці ДП «Добропіллявугілля-видобуток» для взаємодії з фахівцями і виконавцями «Центренерго». Генеральний директор Олександр Іванович Коваль позначив чітку впевненість в термінах повної виплати залишку заробітної плати за лютий протягом березня місяця.

Директор з економіки та фінансів Сергій Олександрович Іванов доповів про зарахування коштів  на банківські рахунки всьому персоналу держпідприємства у розмірі 50% залишку заробітної плати за лютий поточного року.

Все це стало можливим завдяки професійній, злагодженій командній роботі всіх працівників ДП ​​від робітника до генерального директора. А це означає, що держпідприємство буде стабільно працювати, а співробітники з упевненістю зможуть дивитися в завтрашній день.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх