Работники шахты Свято-Покровская с мая месяца не получают зарплату

Переглядів: 1548 0 29.07.2019 в 11:30:10 Новини підприємств
Работники шахты Свято-Покровская с мая месяца не получают зарплату

Як стало відомо, працівникам ТОВ «Техіновація» шахти «Свято-Покровська» (колишня "Красноармійська" з травня 2019 року не виплачується заробітна плата, повідомив голова НПГУ Михайло Волинець.
Оскільки всі попередні домовленості про строки виплати зарплатні адміністрацією не були виконані, працівники підприємства письмово повідомили керівництво про початок мирної акції протесту з метою домогтися виплати зароблених тяжкою працею грошей. Також вони подали колективну заяву до поліції про скоєння злочину в частині невиплати заробітної плати (стаття 175 КК України).
Вчора представники Незалежної профспілки та журналісти намагалися потрапити до керівцтва підприємства для обговорення питання щодо виплати заборгованої заробітної плати, але охорона шахти не пропустила їх. Тому на місце події було викликано наряд поліції. Лише після цього профспілкові активісти зустрілися з адміністрацією підприємства, але конкретної відповіді щодо погашення заборгованості вони не отримали. 
Робітники вже не вірять в обіцянки, вони налаштовані продовжувати мирну акцію протесту. Однак, керівництво шахти погрожує їм звільненням за прогули.
Незалежна профспілка гірників України слідкуватиме за розвитком ситуації та допомагатиме у вирішенні даного питання.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх