Специалисты Добропольского городского центра занятости продолжают практику общения с предпринимателями на рабочих местах + ФОТО

Переглядів: 1035 0 24.01.2019 в 13:30:33 Центр зайнятості
Специалисты Добропольского городского центра занятости продолжают практику общения с предпринимателями на рабочих местах + ФОТО

Квіти, як вияв любові та поваги

             Фахівці Добропільського міського центру зайнятості продовжують практику спілкування з підприємцями на робочих місцях під час проведення декади «Зустрічі з підприємцями».

         З метою надання всебічної підтримки підприємницьких ініціатив населення, в рамках діяльності  Центру розвитку підприємництва 23 січня 2019 року заступниця директора Тетяна Яцура  та начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко завітали до підприємиці Яни Івченко.

          За сприянням у пошуку роботи Яна звернулась до Добропільського міського центру зайнятості у серпні минулого року. Жінку зацікавила пропозиція розпочати власну справу, як альтернативу працевлаштуванню. У Центрі розвитку підприємництва отримала корисні поради та інформацію про започаткування власної справи. Пройшла навчання на курсах підвищення кваліфікації "Основи підприємницької діяльності" на базі Державного навчального закладу "Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості" у місті Краматорськ. Яна склала та успішно захистила бізнес-план, отримала одноразову допомогу по безробіттю для започаткування підприємницької діяльності.

          Власниця квіткового магазину запитує та розповідає: «Ну невже може бути щось прекрасніше ніжних троянд такого холодного зимового дня? Це відлуння весни у вазі підніме настрій у будь-яку погоду! Як же, все-таки, не багато потрібно дівчині чи жінці для того, щоб відчути себе щасливою. Не дарма ми оточуємо себе красивими речима, намагаємось гарно виглядати та гарно одягатись. Як писав А.П. Чехов: "В людині все має бути прекрасне: і обличчя, і одяг, і душа, і думки." І тому навіть оберемок ромашок здатний зробити жінку щасливою.»

         Впродовж зустрічі фахівці служби зайнятості розповіли підприємиці про послуги, які сприяють розвитку бізнесу та стимулюють створення нових робочих місць, а також запросили на щотижневі тренінги щодо основ бізнес-планування з залученням представників установ і організацій, які надають кваліфіковані консультації, та вичерпану інформацію стосовно виникаючих проблем.


Специалисты Добропольского городского центра занятости продолжают практику общения с предпринимателями на рабочих местах + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх