«Сотрудница» почты обманула пенсионерку из Доброполья

Переглядів: 1464 0 13.04.2019 в 09:30:23 Новини поліції
«Сотрудница» почты обманула пенсионерку из Доброполья

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась літня жінка і повідомила, що її ошукали. Виявилось, що напередодні до пенсіонерки завітала незнайомка, яка назвалась листоношою і нібито принесла додаткову грошову допомогу – 220 гривень. Гостя поскаржилася, що в неї є лише купюри номіналом 500 гривень і довірлива пенсіонерка зголосилась віддати їй решту – 280 гривень. Вже коли «листоноша» пішла, літня жінка уважно роздивилась залишені нею гроші та помітила, що вони сувенірні.

За даним фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 3-х років обмеження волі.

Поліцейські звертаються до громадян, а особливо до людей похилого віку: - будьте уважні при спілкуванні із незнайомцями, особливо якщо вони пропанують вам будь-які грошові угоди;

- запитуйте посвідчення працівника установи, представниками якої вони себе називають;

- якщо невідомі пропанують вам гроші або просять вас за щось розрахуватись готівкою, краще позвіть родичів чи сусідів, аби вони стали свідками угоди.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх