Добропольские полицейские задержали мужчину, который обворовал своего знакомого

Переглядів: 1443 0 27.12.2016 в 11:30:38 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали мужчину, который обворовал своего знакомого

Правоохоронці Добропільського відділення поліції затримали 31-річного чоловіка, який проник до домоволодіння свого знайомого та викрав в нього п’ять мішків вугілля. Тепер правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час несення служби увагу поліцейських привернув чоловік, який стояв посеред вулиці з купою повних мішків. Правоохоронці підійшли до чоловіка і поцікавились, що в середині. Як з’ясувалось мішки були наповнені вугіллям. В ході спілкування з поліцейськими чоловік розповів, що він, з дозволу свого знайомого, набрав п’ять мішків вугілля з його домоволодіння та намагався перенести їх до себе додому. Під час перевірки інформації поліцейські з’ясували, що хазяїн домоволодіння ніякої згоди не давав і взагалі не здогадувався хто саме поцупив в нього вугілля.

Зі слів 31-річного правопорушника він добре знав потерпілого, тому і  скористався його відсутністю. Чоловік хотів продати пару мішків вугілля і таким чином підзаробити, однак йому трохи завадили поліцейські.

Відносно зловмисника відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція статі передбачає до 6 років позбавлення волі.  

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх