Скiльки захворілих на коронавірус COVID-19 на території Великого Добропілля станом на 4 травня

Переглядів: 3652 0 05.05.2020 в 11:30:37 Новини охорони здоров'я
Скiльки захворілих на коронавірус COVID-19 на території Великого Добропілля станом на 4 травня

Станом на 4 травня на території Великого Добропілля захворілих на коронавірус COVID-19 немає. На самоізоляції знаходиться 15 осіб.

Проведено виїзди мобільних бригад для забору біологічного матеріалу до 8 осіб з числа тих, які знаходяться на самоізоляції. Зразки буде передано до лабораторії в Слов’янську на дослідження. Очікуються результати аналізу матеріалу, який було зібрано бригадою на минулому тижні.

За кошти міського бюджету було придбано 10 безконтактних інфрачервоних термометрів, одноразові протиепідемічні комплекти одягу, 5 багаторазових костюмів біологічного захисту (ізольованих) та 5 пар багаторазових бахіл. В рамках гуманітарної допомоги від ПРООН отримано 150 захисних щитків. Благодійна допомога дала змогу придбати захисні окуляри для мобільної бригади, одноразові костюми та медичні халати багаторазового використання. 

Проведено санітарну обробку дезінфекційними розчинами зупинок громадського транспорту, автомобільних доріг та тротуарів. Продезінфіковано 330 під’їздів житлових будинків в Добропіллі, Білицькому та смт Новодонецьке.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх