Рекорди Добропілля у V чемпіонаті з шашок

Переглядів: 914 0 24.03.2021 в 08:30:13 Новини спорту
Рекорди Добропілля у V чемпіонаті з шашок

20 березня в добропільському Центрі культури і дозвілля м. Добропілля за підтримки відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради відбувся V відкритий чемпіонат міста з шашок. Захід зібрав рекордну кількість любителів гри - 38 учасників: 14 чоловіків, 12 жінок і 12 школярів.

Учасники грали в одне коло по одній партії з кожним учасником. За перемогу нараховувалося два очки, за нічию – одне, за поразку очок не нараховувалося. В результаті проведеного турніру – дев'ять призових місць.

У групі школярів переконливу перемогу здобула учениця школи №35 Карина Очеретняя (м. Родинське), набравши 20 очок з 22 можливих. По 17 очок набрали учні школи №7 Микола Белеха і Артем Нікітенко (м. Добропілля). За підсумками додаткового матчу з двох партій II місце посів Артем Нікітенко. III місце зайняв Микола Белеха.

Результати матчу у жінок наступні: перемогу здобула Олена Климова, програвши всього одну партію з одинадцяти. II місце посіла Людмила Мінакова, відставши від переможниці на 4 очки. За III місце змагалися Аліна Ричак (м. Добропілля) і Лідія Тоні (м. Родинське). Обидві учасниці набрали по 15 очок. «Бронза» дісталася Аліні Ричак.

Серед чоловіків за звання чемпіона боролися переможець II чемпіонату Віктор Рокіщук з Краматорська (КМС з шашок) і переможець I і IV чемпіонату Юрій Чернов (м. Добропілля). Не програвши жодної партії і зробивши всього дві нічиї з 24 очками з 26, Юрій Чернов не залишив своїм суперникам жодного шансу і в третій раз став чемпіоном міста Добропілля з шашок. ІІ місце виборов Віктор Рокіщук, набравши разом з Євгеном Білоусовим (м. Родинське) по 21 очку, але в двох додаткових партіях переміг з рахунком 3:1. Євген Білоусов посів ІІІ місце.

Всі переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та грошовою винагородою.
У групі школярів кожен учасник чемпіонату отримав в подарунок комплект шашок з гральної дошкою.

Висловлюю глибоку подяку міському голові м. Добропілля Андрію Аксьонову, заступнику міського голови Олексію Галицькому за фінансову підтримку. Також дякую за підтримку начальнику відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Добрпольского міської ради Антону Бурлаченко і директору ДОЦФЗН «Спорт для всіх» Оксані Пікінер.

Головний суддя чемпіонату Сергій Черноусов


Рекорди Добропілля у V чемпіонаті з шашок


Рекорди Добропілля у V чемпіонаті з шашок


Джерело: Спортивное Доброполье


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх