"Радуга талантов" - в Доброполье продолжают отмечать Год детского творчества

Переглядів: 1419 0 28.09.2013 в 15:43:25 Суспільство

   Щоб дитина виросла чуйною, милосердною, могла здійснювати добрі вчинки і співпереживати, радіти від щирого серця педагоги оточують її любов’ю та красою. Невичерпним джерелом такої краси віддавна є мистецтво – театр, музика.
загрузка...
24 вересня в дитячих садках пройшов день мовленнєвої та музичної творчості "Веселка талантів”. Дошкільнята всіх вікових груп взяли активну участь у музичних заходах  та святах художнього слова. Свої танцювальні та співочі здібності показали діти різних вікових груп.  Малюки  починають робити перші кроки до знайомства з мистецтвом, знайомства з музичною залою дошкільного закладу,  де й відбуватиметься казкове, музичне, театральне життя дитини.    Не забуваючи про головну мету педагогів – духовно-моральний розвиток особистості,  вихователі познайомили дошкільників з ляльковими персонажами, старші діти виконували музичні етюди, сольні пісні, театралізовані вистави.
Протягом дня в садочках не стихала музика, адже саме чарівні звуки музики  не лишають байдужими ані дорослих, ані малих, створюють святковий піднесений настрій та налаштовують на позитивні емоції.
,,Виконуючи соціальні ініціативи Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, реалізація таких заходів для нас є дуже важливою, особливо у 2013 році, який оголошено Роком дитячої творчості, ”-  підкреслила начальник відділу освіти міської ради Ольга ГЕТЬМАН.
   Як відомо, Президент України Указом від 28 грудня 2012 року  № 756/2012 «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості»  з метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи та розбудови системи позашкільної освіти постановив провести у 2013 році в Україні Рік дитячої творчості.
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх