Работу добропольского отделения полиции снова критикуют

Переглядів: 2368 0 04.09.2016 в 03:20:52 Новини поліції
Работу добропольского отделения полиции снова критикуют

Сьогодні керівник Покровського відділу поліції проінспектував роботу Добропільського відділення поліції.  Під час візиту Юрій Гречишкін перевірив роботу кожного підрозділу та всіх нарядів, які несуть службу у місті. Роботу відділення визнав незадовільною та дав строк на усунення недоліків.

Під час перевірки організації діяльності добропільских правоохоронців, керівник базового органу виявив ряд недоліків. Так, підполковник поліції об’їхав місто та зустрів недостатню кількість нарядів на маршруті патрулювання.

Також, Юрій Анатолійович перевірив співробітників, які несли службу у відділенні служби кур’єрської доставки. Працівник поліції знаходився на місті та виконував свої обов'язки, зауважень до нього не було.

Після цього, керівник Покровського відділу поліції зібрав на робочу нараду керівників підрозділів, під час якої деякі начальники піддались критиці за особисту дисципліну та недоліки в роботі. Юрій Анатолійович вніс корективи в організацію роботи піших і мобільних нарядів Добропільського відділення поліції та надав час для усунення всіх виявлених недоліків.

 «Я вимагаю від вас професійного несення служби.  Жителі міста повинні бачити, що поліція працює, що правоохоронці завжди поруч і люди можуть в будь-який час звернутись до них за допомогою. Для людей важливо відчувати себе у безпеці, а досягти цього можливо лише за умови відданої та наполегливої праці», - зазначив начальник Покровської оперзони Юрій Гречишкін.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх