Добропольская полиция отчиталась о своей работе за 9 месяцев

Переглядів: 1206 0 27.10.2017 в 12:04:10 Новини поліції
Добропольская полиция отчиталась о своей работе за 9 месяцев

79 фактів зберігання наркотиків, 3 факти збуту та 2 притони, 7 вилучених гранат, 3 пістолети, 1 обріз - результати роботи Добропільських правоохоронців за 9 місяців поточного року.

За 9 місяців 2017 року до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло близько 9297 повідомлень, 1739 з них мали ознаки кримінальних правопорушень, з яких протягом доби встановлені особи по 435 злочинам. У порівнянні з минулим роком, звернень громадян стало значно більше, що свідчить про зростаючий рівень довіри до правоохоронців. Так, за добу правоохоронці реєструють понад 40 заяв громадян кримінального, інформаційного та консультаційного характеру.

Керівництво Добропільського відділення поліції проаналізувало роботу блоку кримінальної поліції, відділу превентивної діяльності та слідства. Начальники вищевказаних підрозділів відзвітували як за роботу свого підрозділу в цілому, так і за службову діяльність окремих правоохоронців.

Співробітники Добропільського відділення поліції продовжують вести активну боротьбу із незаконним обігом зброї та боєприпасів. Так, за 9 місяців поточного року відкрито 16 кримінальних проваджень за ст.263 ««Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». З початку року правоохоронці вилучили 7 гранат та 480 патронів різних калібрів. Крім того, поліцейські вилучили у населення 28 одиниць вогнепальної зброї (гладко ствольні рушниці, нарізну зброю та газові пістолети).

Співробітники Добропільського відділення поліції ведуть активну боротьбу із злочинами у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. Так, з початку поточного року було виявлено 79 фактів зберігання наркотиків. Зусиллями співробітників Добропільського відділення поліції було припинена діяльність 2 притонів та задокументовано 3 факти збуту наркотичних речовин. Із незаконного обігу вилучено близько 2 кілограмів канабісу, 24 грамів опію та 700 грамів макової соломи.

За 9 місяців поточного року в загальному числі кримінальних правопорушень, насамперед домінують правопорушення майнового характеру. Однак з майновими злочинами боротися складніше: з 526 зареєстрованих крадіжок, на сьогодні залишаються не розкритими майже половина. А ось із 10 грабежів не розкритими залишається 3, але по яким є певні наробітки.

Слід зазначити, що співробітники карного розшуку в поточному місяці активізували роботу щодо розкриття серійних майнових злочинів, в тому числі крадіжок майна громадян із квартир, будинків, гаражів та інших приміщень. Так, лише за минулий місяць правоохоронці розкрили 27 злочинів майнового характеру.

Ще одним із пріоритетних напрямків в діяльності співробітників Добропільського відділення поліції залишається робота з неповнолітніми. Так, на території обслуговування Добропільського відділення поліції неповнолітніми та за їх участю скоєно 6 злочинів, в той час як за аналогічний період минулого року неповнолітніми було скоєно 32 злочини

За підсумком 9 місяців кількість тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених неповнолітніми, порівняно з аналогічним періодом минулого року значно зменшилась. Такий результат досягнуто завдяки превентивним заходам, які постійно проводяться правоохоронцями.

Працівниками ювенальної превенції систематично здійснюються перевірки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Так, протягом 9 місяців співробітниками ювенальної превенції проведено 72 рейди, з яких 49 було проведено спільно із представниками соціальних служб. За невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП притягнуто 28 батьків. 

З початку року правоохоронцями було розшукано 30 безвісно зниклих дітей. Місцезнаходження 28 було встановлено протягом доби, а для розшуку інших двох знадобилось кілька днів.

Окрім боротьби із кримінальними правопорушеннями, особлива увага приділяється і адмінправопорушенням. Так, з початку року було складено 677 протоколів про адміністративні правопорушення.

Завдання, які стоять перед поліцейськими, залишаються незмінними, в першу чергу це забезпечення безпеки громадян та запобігання злочинів, а також надання допомоги всім, хто цього потребує.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх