В течение дня добропольские полицейские трижды изымали наркотики

Переглядів: 1052 0 06.12.2018 в 09:30:49 Новини поліції
В течение дня добропольские полицейские трижды изымали наркотики

У 44-річної мешканки Добропілля наркотична речовина правоохоронцями була вилучена під час обшуку домоволодіння, а ще двох правопорушників  співробітники поліції викрили під час патрулювання міста. Усі вони зберігали наркотики для власного вживання, адже вже давно є наркозалежними. Тепер їм загрожує позбавлення волі строком до з років.

Так, у Добропіллі правоохоронці «відвідали» за місцем проживання раніше судиму місцеву мешканку. В ході санкціонованого обшуку, в квартирі 44-річної жінки було вилучено шприц з опієм ацетильованим.

Ще один факт було задокументовано під час патрулювання м.Білозерське. При зовнішньому огляді в кишені у 54-річної жінки було виявлено шприц із наркотичною речовиною.

Аналогічне правопорушення задокументували поліцейські і під час патрулювання м. Добропілля. Зупинивши чоловіка для перевірки документів, було встановлено, що він ховав шприц, в якому було близько 2 мл ацетильованого опію.

Наразі вилучене спрямовано на експертизу, за всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх