Про запровадження електронного сервісу для платників податків – юридичних осіб

Переглядів: 1596 0 04.04.2011 в 21:34:58 Новини податкової інспекції
Про запровадження електронного сервісу для платників податків – юридичних осіб
   Добропільська ОДПІ повідомляє, надання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку має значні переваги: значна економія робочого часу (немає необхідності відвідувати податкові   інспекції та стояти в черзі); інформація надсилається до податкового органу у будь-який зручний для платника податків час, зменшується паперовий документообіг та інше. Надійність і зручність надання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку не викликає сумнівів. Крім того ви одержуєте  ще й гарантований захист інформації від несанкціонованого доступу.
   Відповідно до п. 201.6 Податкового Кодексу, наказом ДПА України від 11.02.11 № 85 «Про запровадження електронного сервісу для платників податків – юридичних осіб » ДПА України розпочала розробку програмного забезпечення  щодо додаткової послуги - електронного сервісу для платників податків–юридичних осіб, з якими укладено договори про визнання електронних документів, в частині  інформування їх засобами телекомунікаційного зв’язку про результати електронної обробки (звірки) податкової звітності з податків і зборів та обробки даних Єдиного реєстру податкових накладних, реєстрів виданих та отриманих податкових накладних.
   Долучайтеся до подання звітності до інспекції через мережу Інтернет, адже це вимога сьогодення, що відбувається у провідних країнах світу.


                                                                                                                            
  Відділ МРР та ЗГ                                                                                                                                            


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх